Valkeakosken Korvenkävijät

Lippukuntamme on perustettu vuonna 1946. Vuonna 2010 Korvenkävijöihin yhdistyi sisarlippukunta Valkeakosken Venlat. Venlojen lippukunta elää osan jäseniemme huiveissa ja Kolomme sijaitsee Valtakatu 17:n alakerrassa ja se on monesta lippukunnasta poiketen oma tila. Jäseniä meillä on tällä hetkellä 150 ja toimintaa kaikissa viidessä ikäkaudessa. Lippukuntamme sijaitsee Hämeen partiopiirin alueella ja kuulumme Akaan alueeseen. Lippukunnan nimi lyhennetään VaKo.

Valkeakosken Korvenkävijät on yhteislippukunta, eli meillä on toimintaa kaikille. Sisupartio on tällä hetkellä suvantovaiheessa, uutuutena meillä aloitti syksyllä 2022 perhepartio. Lippukuntamme järjestää vuosittain leirejä ja retkiä (kesä-, syys-, ja talvileiri sekä vaellukset). Lisäksi ryhmät järjestävät omia retkiään vuoden aikana, jotka ovat joko päiväretkiä tai yön yli kestäviä. Lippukunnallamme on tällä hetkellä käytössä leirisaari Hämeenlinnan kylissä ja yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa retkeilemme monipuolisesti Valkeakosken alueella.

Korvenkävijät toteuttaa partio-ohjelmaa ja lupaa partiolupauksen. Tutustu partion arvoihin, lupaukseen ja menetelmään tästä

Lisäämme tähän sivulle kuvia tunnuksistamme